aerum.cat since 2010 - © "KaKitsch Design" -Toni G.-

Secció: UAV (Unmanned Aerial Vehicle / Vehicle Aeri No Tripulat)
Sots-Secció: Legislació

És cert que la tecnologia en aquest camp avança a una velocitat molt superior a la que ho fa el seu marc normatiu però, no per això, poden obviar els canvis que les diferents regulacions, bé a nivell nacional o supranacional (EASA), són introduïts en aquest marc regulador. Per l'abans exposat, hem conclòs que no és practicable intentar mantenir al dia l'allau d'informació que els reguladors poden produir en un moment donat i és per això que aerum.cat no va mantenir un directori propi que reculli tota la legislació, normativa i recomanacions al respecte; en el seu lloc, facilitem accés als llocs oficials on es recullen aquestes dades.

Pàgines de AESA (Agencia Española de Seguridad Aérea) que recullen la normativa per la operació legal i segura de UAVs. Lamentablement no disponible en Català. (Castellà).
Descàrrega d'un arxiu comprimit que conté tota la documentació publicada per AESA a data 12-03-2020.
No es factible mantenir aquesta documentació actualitzada, per això suggerim utilitzar el enllaç que hi ha just dalt.
Pàgines de la Unió Europea que recullen recomanacions per la operació legal i segura de UAVs. Lamentablement no disponible en Català. (Anglès).
Pàgines de la Unió Europea que recullen recomanacions, normativa i legislació per la operació legal i segura de UAVs. Lamentablement no disponible en Català. (Espanyol).